Skolebestyrelsesvalg 2018

Matematikdag i 8K og 8J

Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2018

Jesper Gleitze Nielsen (ønsker genvalg)

Ditte-Lene Paustian (ønsker genvalg) Se valgmateriale her

Nina Brinch Mørck

Dan Kristoffersen (ønsker genvalg)

Berit Jørgensen (ønsker genvalg) Se valgmateriale her

Jacob Svava Mortensen

• Mette Hugger den 04-03-2018
    Information om den nationale trivselsmåling i folkeskolen

Skolen gennemfører i perioden den 20. marts 2018 til den 31. maj 2018 den årlige trivselsmåling i folkeskolen.

Undervisningsministeren har besluttet at det i 2018, som en nødløsning, skal være muligt for en elev at udfylde besvarelsen anonymt via et papirskema. Ved at besvare trivselsmålingen via et papirskema kan jeres barns svar forblive helt anonyme, også når dataene indsendes til Undervisningsministeriet. Til gengæld vil svarene ikke indgå i opgørelser af klassens trivsel og heller ikke danne grundlag for forskellige analyser, som undersøger, hvordan trivsel hænger sammen med andre forhold i skolen.

I forældre, skal melde tilbage til skolen, hvis I ønsker at benytte muligheden for, at jeres barn svarer via papirspørgeskema. I skal angive jeres ønske skriftligt på holmegaardskolen@naestved.dk, det skal ske inden det tidspunkt, hvor eleven skal deltage i trivselsmålingen. Det er derfor en god idé, at meddele os, allerede nu, om I ønsker jeres barn skal foretage målingen på papir. Hvornår trivselsmålingen foregår i de enkelte klasser vil blive meldt ud af klassens lærer i ugeplaner eller lign.

I kan læse mere om den nationale trivselsmåling i vedhæftede brev.

Ledelsen på Holmegaardskolen

"Gammel afdeling" bliver nyere