Skolernes motionsdag 2016

Alle børn og medarbejdere samt en del forældre fra Holmegaardskolens 3 afdelinger, var trukket i idrætstøjet, for sammen at deltage i skolernes motionsdag 2016. Lidt indtryk fra afdelingerne.

 

 • ikon
  Hans Peter Stokholm den 05-10-2016

  Kære alle

   

  Skolebestyrelsen vedtog i aftes skolens Værdiregelsæt. Her kan alle læse om skolens værdigrundlag, indsats for antimobning, forventninger til børn, forældre og medarbejdere. De overordnede ordensregler er også beskrevet her. Det er besluttet, at eleverne i 7. til 9. klasse kan forlade skolen i pauserne og mobile enheder er slukkede i timerne med mindre andet er aftalt med elevernes lærer. Eleverne fra 4. til 9. klasse kan benytte deres mobile enheder og mobiltelefoner i frikvarterne.

   

  Der kan nu udarbejdes særlige ordensregler for den enkelte afdeling, som fx beskriver, hvor eleverne kan lege med sne.

   

  Skolebestyrelsen udarbejder principper for skolens virke. Når principperne er godkendte i bestyrelsen offentliggøres de på ForældreIntra og skolens hjemmeside.

   

  Venlig hilsen

  Hans Stokholm

   

Velkommen til Holmegaardskolen.dk

Velkommen til Holmegaardskolens nye hjemmeside.

Siden er under konstruktion, og indholdet vil løbende blive opdateret og udvidet. Enkelte menupunkter og links virker endnu ikke, hvilket vi beklager.

Med venlig hilsen

Hans Stokholm

Bag for en sag - SFO'ens afdeling Fensmark

Flere hundrede børn og voksne var torsdag d. 13/10 samlet i Holmegaardskolens SFOs afd. Fensmark,  for at deltage i "Bag for en sag".

Formålet er, gennem bagning og kagesalg, at støtte Børns Vilkår, herunder Børnetelefonen se evt. mere på  http://bagforensag.dk

Igennem den sidste uge er der blevet bagt på alle årgange , der er bl.a. blevet talt om kammeratskaber, venskaber, Børns Vilkår og de forskellige muligheder vi har for hjælp når vi har behov for dette.

En stor tak til kagesultne børn og voksne der valgte at bruge en time for en god sag.

En rigtig hyggelig eftermiddag, -

og stolte kan vi sammen sende ikke mindre end  5.087 - kroner til Børns vilkår