Lucia

"Gammel afdeling" bliver nyere

Onsdag d. 13 december var børn, personale og mange familiemedlemmer samlet for at opleve årets store Luciaoptog i "ny afd." Fensmark.

Ud over selve luciaoptoget oplevede de mange tilhørere smukke julesange i storrummende.

Et smukt og flot arrangement gennemført af børn og personale

Elevråd, elever og medarbejdere har gennem en længere periode arbejdet sammen om at gøre udskolingen i Fensmark mere spændende. Målet er at skabe et miljø, der ikke kun er inspirerende i undervisningssammenhænge, men også i pauserne.

Der har været afsat 170.000 kroner og de fleste møbler og aktiviteter er fundet,  bestilt og på vej. Nogle er netop ankommet, og på billedet ses det nye "mega" fodboldbord i brug.

I baggrunden ses et par værker af den kunst der fremover også skal være med til at danne en god ramme på afdelingen.

Alle glæder sig til at følge med efterhånden som afdelingen forandres med trivsel og læringsmiljø i fokus.