Team Rynkebys skoleløb 2017

115.000 danske skoleelever løb fredag før påskeferien for Børnelungefonden i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

På Holmegaardskolen deltog i år hele afdelingen i Fensmark, og vi venter alle nu spændt på det endelige sponcorresultat af de mange omgange og kilometer de næsten 1000 børn tilbagelagde under løbet. For mange deltagere var målet at slå sidste års resultat på næsten 100.000 kroner

Se TVØST's artikel og indslag fra Holmegaardskolen ved at klikke på dette  link

7I i finalen

´7I har deltaget i finalen i skole OL i Aarhus. Blandt de mange fine resultater var en sejr i 400 meter løb. Tillykke med det! Vi lægger flere billeder op senere.

Den store bagedyst

Holmegaardskolens SFO afd. Fensmark  har afholdt ”den store bagedyst” for 3. klasserne og SFO II børnene. Personalet og børnene har været inspireret af udsendelsen i fjernsynet, og har afholdt et kageprojekt, der som i TV  blev afviklet over 2 dage.

Børnene skulle lade sig inspirrere, finde opskrifter, lave skitser af kagerne, indkøbssedler osv..

28 børn fordelt på 8 hold der valgte at stille op i konkurrencen, og i 2 dage  var skolekøkkenet centrum for produktion af  fondant, mousser, lagkagebunde, gele og meget meget mere...

En spændende og lærerig proces og resultaterne blev også fantastiske.

Konkurrencen blev afsluttet onsdag aften kl. 19.00, hvor 6 udvalgte børn sammen med vores gæstedommer, den tidligere bagermester Harepus bedømte kagerne, og samtidig udvalgte vinderkagen.

Hele forløbet blev afsluttet med fællesspisning i SFO’en med efterfølgende præmieoverrækkelse og kagespisning.