Praktik i Holmegaardskolens SFO'ere

Holmegaardskolens SFO modtager forskellige praktikanter i forskellige forløb hen over året.

Der er 2 studiestillinger fra pædagoguddannelsen placeret på afdelingen i Fensmark, og alle 3 afdelinger modtager studerende i pædagoguddannelsens 1. praktik.

Det er i alle 3 afdelinger ligeledes muligt at have et praktikforløb i sin uddannelse som pædagogisk assistent, erhvervspraktik osv.

Klik på de relevante praktikforløb her på siden

Siden er under op- og udbygning, og der vil løbende blive lagt informationer om praktikforløb, beskrivelser mv. op på siden fra de 3 afdelinger.

Børne- og straffeattest

Straffe- og børneattest

Ved praktikforløb i Næstved Kommune, hvor du arbejder med børn og unge under 15 år, kræves børneattest samt relevant ren privat straffeattest.  Børneattesten rekvireres af praktikstedet med dit samtygge, typisk på et forbesøg inden praktikstart. Den private straffeattest medbringer du selv, og kan rekvireres digitalt på dette link  :

Pædagogstuderende 0. klasses børn Afd. Fensmark

Pædagogstuderende 2 klasses børn Afd. Fensmark